4shared
Zakelijk nieuws:

Etappeschema Ronde van Turkije 2015

In Istanbul is het parcours van de Ronde van Turkije (2.HC) gepresenteerd. Het etappeschema bevat traditioneel veel etappes voor sprinters, maar ook de lastige aankomsten in Elmali en Selcuk zijn behouden. De rittenkoers staat op het programma van 26 april tot 3 mei.De organisatie ziet de derde etappe als koninginnenrit. Dan is de aankomstlijn getrokken op een steile berg van vijftien kilometer lang. Koersdirecteur Abdurrahman Açikalin vergelijkt deze finish in Elmalı met de Alpe d’Huez. Vorig seizoen ging hier de zege naar Rein Taaramäe. Hij versloeg toen de latere eindwinnaar Adam Yates (foto). In eerdere edities kwamen Ivailo Gabrovski (2012) en Natnael Berhane (2013) hier als eerste boven. Ook de zesde etappe eindigt met een klim.

via Etappeschema Ronde van Turkije 2015 gepresenteerd | WielerFlits.

photo by:

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.