4shared
Zakelijk nieuws:

Tiger Woods slaat bal vanaf Bosporusbrug in Istanbul

De Bosporusbrug in Istanbul wordt vanmiddag voor een uur afgesloten voor al het verkeer vanwege een een fotoshoot van golfer Tiger Woods. Hij slaat vandaag een bal ‘van de ene naar de andere kant’ en tegelijkertijd worden er foto’s geschoten. Deze bijzondere fotoshoot hoort bij de opening van het Turkish Airlines Open 2013 golf tournament.

De Bosporusbrug in Istanbul wordt vanmiddag voor een uur afgesloten voor al het verkeer vanwege een een fotoshoot van golfer Tiger Woods. Hij slaat vandaag een bal ‘van de ene naar de andere kant’ en tegelijkertijd worden er foto’s geschoten. Deze bijzondere fotoshoot hoort bij de opening van het Turkish Airlines Open 2013 golf tournament.

via Tiger Woods slaat bal vanaf Bosporusbrug in Istanbul | Turkije.

Official site of Tournement: http://www.turkishairlinesopen.com/

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.