4shared
Zakelijk nieuws:

Golf: Luiten én Derksen in Turkije

Advertisement

Robert-Jan Derksen is nummer 74 in de Race to Dubai en dat is net goed goed genoeg voor een plaats in het Turkish Airlines Open, de derde wedstrijd van de Final Series, de reeks van vier slotwedstrijden van dit seizoen.

Er doen 78 spelers mee, er is geen cut en er is met $ 7.000.000 aan prijzengeld heel veel te verdienen.

Met een heel goed resultaat in Turkije kan Derksen in de top-60 van de Race to Dubai klimmen en dat betekent dat hij ook mag meedoen aan de laatste wedstrijd van de Final Series, het DP World Tour Championship in Dubai (20-23 november).

via Deze week: Luiten én Derksen in Turkije – Nieuws – GolfWeekly.

 

photo by:

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.